Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

Organisatie

Over OVG OVG Nederland OVG Deutschland JOIN Ontwikkeling

“We believe that sustainable buildings stay affordable for our clients in the future and will be loved by many generations.”

Over OVG

OVG Real Estate is een zelfstandige projectontwikkelaar en investeerder, sinds 1997 actief geleid door founder & CEO Coen van Oostrom. De onderneming kent vier business units: OVG Nederland, OVG Germany, Investment Management en JOIN ontwikkeling, een joint venture met Triodos bank. Iedere business unit heeft haar eigen directie en toegewijd personeel. Dit houdt het bedrijf flexibel en wendbaar. Binnen onze gehele organisatie delen we hetzelfde streven: “OVG wants to maximize real estate values by being the European leading re/developer in zero-carbon sustainable buildings. We believe that sustainable buildings stay affordable for our clients in the future and will be loved by many generations.” Wij handelen vanuit vijf kernwaarden om dit te bereiken:

 • Everyone an Entrepreneur: Het stimuleren van een bedrijfscultuur waarin iedereen entrepreneur is.
 • Sustainability: Duurzaam ontwikkelen is onze 'second nature'.
 • Honesty: Handelen volgens onze hoge ethische standaard. Lees hier onze integriteitcode.
 • Company Excellence: Nastreven van company excellence.
 • Ecstatic Customers: Een stap extra zetten, wat het verschil maakt tussen een tevreden en zeer tevreden klant.

De vier business units zijn opgebouwd rondom deze vijf kernwaarden waardoor we onszelf ervan kunnen verzekeren dat we dezelfde kwaliteit en gedrevenheid tonen in alle drie de expertisegebieden.

 • OVG Nederland

  De historische kern van OVG. Verantwoordelijk voor alle ontwikkelings- en herontwikkelingsprojecten van OVG in Nederland. Met sterke expertise in kantoren, binnenstedelijke en multifunctionele gebouwen en gebieden. Onderscheidend in de vastgoedmarkt door de ontwikkeling vanuit de eindgebruiker in plaats van locatieperspectief.

 • OVG Germany

  De internationale tak van OVG. Via onze brede klantenbasis en gesteund door onze financiers, zetten wij met deze business unit verdere stappen in Europa, waarbij Duitsland als tweede ‘thuismarkt’ fungeert. Wij merken dat de ‘OVG manier van werken’ ook waarde toevoegt over de grens. De werkwijze en activiteiten in Nederland bieden dan ook een solide basis voor onze uitbreiding in deze nieuwe landen en lokale markten.

 • JOIN Ontwikkeling

  OVG en Triodos Bank hebben in 2010 de joint-venture JOIN Ontwikkeling opgericht. JOIN Ontwikkeling richt zich op duurzaam maatschappelijk vastgoed voor de sectoren zorg, onderwijs en cultuur. 

 • Investment Management

  OVG Investment Management is een institutioneel en hoogwaardig vastgoedbeleggingsbedrijf. Investment Management heeft tot doel waarde te creëren voor OVG en haar externe partners, door middel van goed getimede investeringen in kantoorgebouwen van goede kwaliteit in Nederland en Duitsland.
   

Financieel

Financiële resultaten Duurzame groei in Europa

Financieel

Samenvatting Jaarverslag 2014

OVG presenteert met trots de financiële resultaten over 2014. OVG’s omzet bedroeg €191.709.000 met een netto winst van €11.929.000 (winst voor belastingen van €13.401.000). OVG is zeer tevreden met de financiële resultaten van vorig jaar. Het laat zien dat haar voorspelde volgende ronde daadwerkelijk is begonnen. De kaspositie van het bedrijf is het beste in vijf jaar tijd. OVG verwacht in 2015 meer investeringen te zien naast het werven van nieuwe projectontwikkelingen.

Moving on to Another Level


OVG’s investeringen, gecombineerd met haar ondernemerschap en klanten, hebben OVG naar het volgende level gebracht. 2014 is de start geweest van een nieuw tijdperk waarin nieuwe gebieden zijn ontdekt en grenzen zijn verlegd. Vastgoed is naar het volgende level gebracht wat betreft  duurzaamheid, innovatie en technologie: Gezondere, intelligentere en efficiëntere kantoorgebouwen die hun bijdrage leveren aan smart cities.

Wij hadden dit niet kunnen bereiken zonder inzet en de energie van onze relaties. Wij danken iedereen voor de samenwerking en vertrouwen in ons.

Aanvullende informatie


Wilt u meer weten over onze financiële resultaten over 2014, download hier de samenvatting van het Jaarverslag 2014 van OVG Real Estate B.V. of vraag het volledige verslag aan via info@ovg.nl

Werken bij OVG

Persoonlijk Ondernemerschap Integriteit Ambities

Werken bij OVG

Wij zien onszelf als een organisatie van individuele experts die als team werken aan dezelfde doelen. OVG kent een open, niet-hiërarchische cultuur waarbinnen persoonlijk ondernemerschap en integriteit gestimuleerd worden. Juist door te leunen op die individuele kwaliteiten weten wij als geheel snel en wendbaar te blijven. Iedereen die zich bij OVG aansluit wordt aangemoedigd zijn of haar ambities te ontplooien, zoals in het OVG Excellence Program, ons in-house opleidingsprogramma. Persoonlijke training en ‘coaching on the job’ spelen ook een grote rol binnen OVG. Voor iedereen die de ambitie heeft de beste te zijn biedt OVG niets dan het beste, ook in arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Ben jij die talentvolle M/V en hebben we nu geen geschikte vacature, laat weten waarom we een positie voor jou moeten creëren door je motivatie en CV te mailen naar: hr@ovg.nl.

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures via de OVG LinkedIn pagina. Klik hier

Vacatures

Wil jij werken bij OVG? Bekijk hier onze vacatures.

Vacatures

 • Investment Management Analyst m/v
  • OVG Real Estate
  • Amsterdam Area, Netherlands

  OVG is looking for an Investment Management Analyst.

 • Commercieel Manager m/v (fulltime)
  • OVG Real Estate
  • Amsterdam Area, Netherlands

  Wij zijn per direct op zoek naar een Commercieel Manager.

Contact

Contact

OVG Real Estate

Office The Netherlands - Amsterdam
The Edge

Gustav Mahlerlaan 2970

1081 LA Amsterdam

The Netherlands


t:
+31 (0)88- 170 10 00
e:
info@ovg.nl

OVG Real Estate

Office The Netherlands - Rotterdam
Las Palmas Building

Wilhelminakade 300

3072 AR Rotterdam

The Netherlands


t:
+31 (0)10 - 290 87 77
f:
+31 (0)10 - 290 87 99
e:
info@ovg.nl

OVG Real Estate

Office Germany
OVG Real Estate GmbH

Lennéstraße 9

D-10785 Berlin

Germany


t:
+49(0)30-22 01 22 5 0
f:
+49(0)30-22 01 22 5 99
e:
info@ovg.nl
close

52.336809, 4.862493

The Edge

Gustav Mahlerlaan 2970

1081 LA Amsterdam

The Netherlands