Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

Organisatie

Over OVG OVG Nederland OVG Deutschland JOIN Ontwikkeling

“We believe that sustainable buildings stay affordable for our clients in the future and will be loved by many generations.”

Over OVG

OVG Real Estate is een zelfstandige projectontwikkelaar en investeerder, sinds 1997 actief geleid door founder & CEO Coen van Oostrom. De onderneming kent vier business units: OVG Nederland, OVG Germany, Investment Management en JOIN ontwikkeling, een joint venture met Triodos bank. Iedere business unit heeft haar eigen directie en toegewijd personeel. Dit houdt het bedrijf flexibel en wendbaar. Binnen onze gehele organisatie delen we hetzelfde streven: “OVG wants to maximize real estate values by being the European leading re/developer in zero-carbon sustainable buildings. We believe that sustainable buildings stay affordable for our clients in the future and will be loved by many generations.” Wij handelen vanuit vijf kernwaarden om dit te bereiken:

 • Everyone an Entrepreneur: Het stimuleren van een bedrijfscultuur waarin iedereen entrepreneur is.
 • Sustainability: Duurzaam ontwikkelen is onze 'second nature'.
 • Honesty: Handelen volgens onze hoge ethische standaard. Lees hier onze integriteitcode.
 • Company Excellence: Nastreven van company excellence.
 • Ecstatic Customers: Een stap extra zetten, wat het verschil maakt tussen een tevreden en zeer tevreden klant.

De vier business units zijn opgebouwd rondom deze vijf kernwaarden waardoor we onszelf ervan kunnen verzekeren dat we dezelfde kwaliteit en gedrevenheid tonen in alle drie de expertisegebieden.

 • OVG Nederland

  De historische kern van OVG. Verantwoordelijk voor alle ontwikkelings- en herontwikkelingsprojecten van OVG in Nederland. Met sterke expertise in kantoren, binnenstedelijke en multifunctionele gebouwen en gebieden. Onderscheidend in de vastgoedmarkt door de ontwikkeling vanuit de eindgebruiker in plaats van locatieperspectief.

 • OVG Germany

  De internationale tak van OVG. Via onze brede klantenbasis en gesteund door onze financiers, zetten wij met deze business unit verdere stappen in Europa, waarbij Duitsland als tweede ‘thuismarkt’ fungeert. Wij merken dat de ‘OVG manier van werken’ ook waarde toevoegt over de grens. De werkwijze en activiteiten in Nederland bieden dan ook een solide basis voor onze uitbreiding in deze nieuwe landen en lokale markten.

 • JOIN Ontwikkeling

  OVG en Triodos Bank hebben in 2010 de joint-venture JOIN Ontwikkeling opgericht. JOIN Ontwikkeling richt zich op duurzaam maatschappelijk vastgoed voor de sectoren zorg, onderwijs en cultuur. 

 • Investment Management

  OVG Investment Management is een institutioneel en hoogwaardig vastgoedbeleggingsbedrijf. Investment Management heeft tot doel waarde te creëren voor OVG en haar externe partners, door middel van goed getimede investeringen in kantoorgebouwen van goede kwaliteit in Nederland en Duitsland.
   

Financieel

Financiële resultaten Duurzame groei in Europa

Financieel

Samenvatting Jaarverslag 2012
In 2012 bedroeg onze omzet € 134,784,000. De winst voor belastingen daalde van €  9,861,000 in 2011 naar € 2,685,000. De nettowinst van OVG bedroeg € 1,650,000. Wij zijn tevreden met de financiële resultaten van het afgelopen jaar en de actieve verbreding van onze markt met een tweede thuismarkt Duitsland. Volgens OVG bewijst haar cultuur van ondernemerschap en innovatie meer dan ooit haar waarde, waardoor ze tijdig heeft ingespeeld op veranderingen in de economie.

Innovatieslag
Het jaarverslag draagt de titel “Reinventing Real Estate”. De huidige vastgoedmarkt vraagt nadrukkelijk om creativiteit en verandering. Innovatie zal het onderscheidende kenmerk zijn van de partijen die door deze crisis heen het verschil gaan maken. Vaak zijn ontwikkelaars niet-beursgenoteerd, waardoor er weinig publiek inzicht is in hun financiële performance en slagkracht. Ze zijn echter het startpunt van initiatief in de sector. OVG ziet voor zichzelf een rol in een innovatieslag in de sector weggelegd. 

Dank

Zoals voorgaande jaren, kunnen wij dit niet bereiken zonder inzet en de energie van onze relaties. Wij danken iedereen voor de samenwerking en vertrouwen in ons in 2012.

Aanvullende informatie
Wilt u meer weten over onze financiële resultaten over 2012, download hier de samenvatting van het Jaarverslag 2012 van OVG Real Estate B.V. of vraag het volledige verslag aan via info@ovg.nl.

Werken bij OVG

Persoonlijk Ondernemerschap Integriteit Ambities

Werken bij OVG

Wij zien onszelf als een organisatie van individuele experts die als team werken aan dezelfde doelen. OVG kent een open, niet-hiërarchische cultuur waarbinnen persoonlijk ondernemerschap en integriteit gestimuleerd worden. Juist door te leunen op die individuele kwaliteiten weten wij als geheel snel en wenbaar te blijven. Iedereen die zich bij OVG aansluit wordt aangemoedigd zijn of haar ambities te ontplooien, zoals in het OVG Excellence Program, ons in-house opleidingsprogramma. Persoonlijke training en ‘coaching on the job’ spelen ook een grote rol binnen OVG. Voor iedereen die de ambitie heeft de beste te zijn biedt OVG niets dan het beste, ook in arbeidsvoorwaarden.

Open sollicitatie

Ben jij die talentvolle M/V en hebben we nu geen geschikte vacature, laat weten waarom we een positie voor jou moeten creëren door je motivatie en CV te mailen naar: hr@ovg.nl.

LinkedIn

Blijf op de hoogte van vacatures via de OVG LinkedIn pagina. Klik hier

Vacatures

Wil jij werken bij OVG? Bekijk hier onze vacatures.

Vacatures

 • Receptioniste m/v (32/40 uur)
  • OVG Real Estate
  • Amsterdam Area, Netherlands

  OVG is op zoek naar een Receptioniste.

 • Commercieel Manager m/v (fulltime)
  • OVG Real Estate
  • Rotterdam Area, Netherlands

  Wij zijn per direct op zoek naar een Commercieel Manager.

Contact

Contact

OVG Real Estate

Office The Netherlands
Las Palmas Building

Wilhelminakade 300

3072 AR Rotterdam

The Netherlands


t:
+31 (0)10 - 290 87 77
f:
+31 (0)10 - 290 87 99
e:
info@ovg.nl

OVG Real Estate

Office Germany
OVG Real Estate GmbH

Lennéstraße 9

D-10785 Berlin

Germany


t:
+49(0)30-22 01 22 5 0
f:
+49(0)30-22 01 22 5 99
e:
info@ovg.nl
close

51.905243,4.486123

Las Palmas Building

Wilhelminakade 300

3072 AR Rotterdam

The Netherlands