Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

24 januari 2013

OVG aanwezig op World Economic Forum

OVG is deze week aanwezig op het jaarlijkse World Economic Forum (WEF) in Davos, Zwitserland. Het WEF is een forum waarin politici, belangrijke zakenmensen, wetenschappers en journalisten met elkaar praten over de sociale en economische wereldproblematiek en de mogelijke oplossingen. Tijdens het forum vertoont OVG een film in de tent van het World Food Programme waarin ze laat zien hoe de gebouwde omgeving en de voedingsindustrie samen kunnen werken om onze economie te verduurzamen. De film laat zowel fysieke als meer inspirerende voorbeelden van gezamenlijke verduurzaming zien. Heeft u ook een goed idee dat u graag met ons deelt? Laat het ons dan weten op greencity@ovg.nl

Categorie: Duurzaamheid OVG Nieuws
Categorie: Duurzaamheid OVG Nieuws