Home

Wat begon als het verhaal van één persoon is uitgegroeid tot een van de meest gedreven projectontwikkelaars in Europa. De beste zijn door het beste te doen. Altijd. In nieuwbouw en ook in herontwikkeling. Welkom bij OVG.

Projecten

Onze ervaring leert dat ogenschijnlijk onhaalbare opdrachten leiden tot de meest innovatieve oplossingen. Een nieuwe weg vind je door de gebaande paden te verlaten. Onze projecten zijn daar het toonbeeld van. De eindgebruiker staat altijd centraal. Locatie en soort bouw komen daaruit voort. Het gebouw is niet het doel, slechts het middel.

Over OVG

Toen Coen van Oostrom, founder & CEO, op 27-jarige leeftijd OVG oprichtte werd hij door gebrek aan financiële middelen gedwongen zelf zijn kansen te creëren. Vanuit zijn energie en ambitie ontstond zo de OVG methodiek. Iedereen die zich sindsdien bij OVG heeft aangesloten deelt diezelfde gedrevenheid en passie voor ons vak. Dit is wat OVG zo ondernemend maakt.
 

Duurzaamheid

Voor ons betekent duurzaamheid dat je zo slim mogelijk met de beschikbare resources omgaat om mensen gebouwen te bieden die niet alleen mooi, maar ook betaalbaar en verantwoord zijn. Met ons eigen Sustainability Center realiseren we dat we continu voorop blijven lopen. De beste groene innovaties vinden voor onze klanten, daar gaat het ons om.

Nieuws

Uiteraard vinden wij projectontwikkeling het mooiste vak ter wereld. Om met zoveel verschillende expertises bij elkaar te komen en samen aan een gezamenlijk doel te werken is iets wat ons elke dag inspireert. Ook wanneer dit niet bij OVG gedaan wordt. Lees op onze nieuwsblog alles over wat ons energie geeft en wat ons trots maakt projectontwikkelaar te zijn.

De Rotterdam podium voor Earth Hour van WNF met Andre Kuipers en Giel Beelen
19 februari 2013

De Rotterdam podium voor Earth Hour van WNF met Andre Kuipers en Giel Beelen

Radiopresentator Giel Beelen en André Kuipers, ambassadeur van het Wereld Natuur Fonds (WNF), organiseren zaterdag 23 maart vanaf 20.30 uur een exclusief Rooftop Concert tijdens Earth Hour, de jaarlijkse actie waarbij de wereld een uur de lichten dooft voor onze aarde. Zij gaan ervoor zorgen dat bekende singer-songwriters een akoestisch optreden geven op de bovenste etage van 'De Rotterdam'.

Categorie: Duurzaamheid OVG Nieuws

De Rotterdam is het grootste gebouw van Nederland, ontworpen door architect Rem Koolhaas. Iedereen die op de WNF-site aangeeft op bijzondere wijze aan Earth Hour bij te dragen maakt kans om op het unieke concert aanwezig  te zijn en vanaf grote hoogte te zien hoe de lichten van beeldbepalende bouwwerken in Rotterdam uitgaan.

•    Inschrijven voor Earth Hour kan op de WNF-site of via de Facebookpagina van WNF
•    De VARA zendt het ‘Earth Hour Rooftop Concert’ live uit op internet
•    Meer informatie is ook te vinden op de site van Giel!

Categorie: Duurzaamheid OVG Nieuws